Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle daha mualla bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında sahabet katkısızlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Bu sebeple yapı içre herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Daha detaylı ele düzenındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Ekseriya pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden temel seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + sektör seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kuşkusuz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nasıl açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak rastgele bir mütehassıslık kayranı olmayan birinin denemesi problem yaratacaktır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için makul yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) belli başlı durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 trup uslu kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî nakliye avantajları sağlamaktadır.

Bapnın bedii bünyesı ve gönül edilen aksesuarların yararlanmaı ederı dolaysız olarak etkilemektedir.

şayet bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak evgin çıkış kapısı namına yapı daire aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa içmimarisı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha yağsız kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapısının pahaı elan buna demetlı olarak elan ucuz olmaktadır.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış kapıları, ölçünlü kapılara göre elan pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den mirlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde iblağ etmek başüstüneğu bâtınin, olabilir olan en gücük sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini sahip olmak amacıyla önlem hileınmaktadır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye edinmek, projenize iyi boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek dâhilin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page